Diego Simeone var meget ked af den irrationelle opførsel af Atlético de Madrid-fans. Da Atlético de Madrid-fans kastede affald efter Real Madrid-målmand Thibaut Courtois under kampen, var kampen i kaos. Herefter blev kampen suspenderet, og Diego Simeone stod foran fansene og krævede, at de skulle se kampen stille og roligt. Diego Simeone sagde: Fans kan fejre mål, men de kan ikke provokere. Denne adfærd er uforsvarlig og vil skade spillerne.

Thibaut Courtois er skadet og vil sandsynligvis gå glip af de næste par kampe. På det seneste har der været mange forsætlige skader i fodbold, hvilket har gjort betydningen af ​​fodboldspil lidt anderledes. Fans behøver ikke at kunne lide en spiller, men de skal respektere deres præstationer på banen. Måske har ikke alle spillere, der bærer billige Real Madrid trøjer børn, et venligt hjerte, men respekt for spillere er minimumsprincippet for enhver fan.

Real Madrid er den stærkeste modstander i La Liga, og Atlético de Madrid er beæret over ikke at tabe til dem. Siden sidste sæson har Atlético de Madrid forbedret sit offensive hold, og denne sæson er blevet mere oplagt. Kun når styrken af ​​hver spiller, der bærer billige Atlético Madrid trøjer børn, er forbedret, kan de vinde det mesterskab, de ønsker. Hvis Atlético de Madrid vil besejre det magtfulde Real Madrid i La Liga, så er hvert et skridt i sejren afgørende.